Házhozszállítás Futárszolgálattal PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után a PPS vagy az MPL futárszolgálat szállítja ki Önnek. Szállítási díjunk Magyarországon egységesen bruttó 1.210 forint, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie. Egyes termékeinknél, illetve speciális akcióknál ingyenes a házhoz szállítás - erről is a termék oldalán kap tájékoztatást!

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 18 óra között történik, ám általában délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely). Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha nem Ön, hanem valaki más veszi át a terméket, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
JP-Bookmark