Várárlási információk
Megrendelés PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

FONTOS!! Webáruházunk kizárólag az interneten üzemel!

Megrendelését az áruház online felületén adhatja le. A megrendelés során eldöntheti, hogy a terméket személyesen - Budapest területén - kívánja-e átvenni vagy házhoz szállítást kér.

EGYEDI MÉRETEZÉS!

Szeretnénk felhívni Mindenki figyelmét, hogy matricáink a rendelési folyamat alatt megadott egyedi méretek alapján kerülnek megszerkesztésre. Ezért fontos, hogy a méretek levétele odafigyeléssel történjen! Köszönjük!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Házhozszállítás Futárszolgálattal PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után a PPS vagy az MPL futárszolgálat szállítja ki Önnek. Szállítási díjunk Magyarországon egységesen bruttó 1.210 forint, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie. Egyes termékeinknél, illetve speciális akcióknál ingyenes a házhoz szállítás - erről is a termék oldalán kap tájékoztatást!

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 18 óra között történik, ám általában délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely). Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha nem Ön, hanem valaki más veszi át a terméket, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Pénzvisszafizetési garancia - Az elállás joga PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi 8 munkanapon belül, áruházunk visszafizeti Önnek a termék árát. Ilyen esetben semmi más dolga nincs, mint visszajuttatnia hozzánk a terméket, mi pedig a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatérítjük a termék árát. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan gyári csomagolásban kell lennie, illetve tudnia kell azt is, hogy az eredeti szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni. Jogi nyelvezetű fordulattal élve "ön a megrendelése során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, azaz a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a termék és annak eredeti csomagolása sértetlen".

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Személyes adat védelme PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Az Ön által a regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki Önről harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás és természetesen a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják, továbbá soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni az Ön jelszavát! (Célszerű olyan, lehetőleg minél hosszabb, több speciális karaktert (szám, felkiáltójel stb.) is tartalmazó jelszót választania, melyet Ön könnyedén megjegyez, de mások által nem kitalálható!)

Webáruházunkat használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján. Ha  bármilyen kérdése van ezzel vagy mással kapcsolatban, forduljon Vevőszolgálatunkhoz!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark