Referenciák
myrouter.hu by Linksys PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark
A LaptopStickers.hu immár nem csak laptopokra készít matricákat. A Cisco otthoni termékcsalád - a LINKSYS by Cisco - dizájnos hálózati eszközeire szabott egyedi mintázatokat cégünk állítja elő professzionális technológiájával. Ezeket a www.myrouter.hu oldalon rendelheted meg. 
Ez az együttműködés is példa arra, hogy termékeink kimagasló minőségűek, és gyártási technikánk megfelel egy világméretű cég elvárásainak.
 
Látogass el az oldalra: myrouter.hu
 
 
 
 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Hamu matricája PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

 Matrica: Grass

 "Óriási jó lett ez a matricás gépem!!!  Nyáron és jó időben rengeteget használom mobil nettel a Margit szigeten a laptopom. Csak kihemperedem a fűbe beleolvadok a környezetbe és élvezem a természet és a technika adta lehetőségeket. Átvettem a matricát  és5 perc alatt fent is volt, és nincs több karcolás. Sokat számít ha 1 vagy 2 év után el szeretném adni és egy újat venni helyette. Ha lecserélem a mostani gépet biztos hogy az ujra is innen fogok rendelni, de azt más saját tervezésű képpel. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom. 

ui.: A megadott élérhetőségen érdeklődtem sokat, mind e-mailben és telefonon is nagyon segítőkészek voltak!!  "

 

Hamu

 

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Tomi és Lilla laptop matricája PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Matrica:  Girl in Hawaii és Orange Spots

Nagyon örülünk hogy végül rászántuk magunkat a matrica vételre, mert irtó jól néznek ki a gépeink tőlük. Sokat utazunk és ezért rengeteget karcolódott mindkét laptop fedele. Az egyik utazás alkalmával egy szerencsétlen baleset folytán az egyikre ráfolyt nem is kevés  narancslé, ekkor határoztuk el hogy valamit tennünk kell. A szállítás és a csomagolás kitűnő volt, a matrica feltételéről nem is beszélve. Azóta is megszólítanak minket, hogy hol szereztük be ezeket a matricákat azokon a helyeken ahol nyilvánosan használjuk e gépeket. 

IMÁDJUK :)

 

Lilla&TOmi

 

 

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Zoltán laptop matricája PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Matrica:  Saját

Sziasztok!

Felraktam a laptopmatricát amit tőletek vettem és nagyon meg vagyok elégedve! Gondoltam küldök pár képet hátha fel akarod rakni referenciának a weboldalra.
Üdv!
Zoltán

 

Zoli

 

 

 

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Kata laptop matricája PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Matrica : "I love you"

Köszönöm a matricát, eszméletlen jó lett tőle a laptopom! Simán fel tudtam tenni. Nagyon strapabíró, megérte. Egy baj van csupán, a csaj a matricán dögösebb, mint én, azóta a kollégáim azt nézik, nem engem ;)

Mindenkinek ajánlom, aki fel akarja dobni a gépét, vagy a kollégáit kedvét!

 

Kata

 

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL